Panouri solare pentru afacerea ta

O investiție în sisteme solare pentru firma ta este alegerea inteligentă care îți asigură un câștig garantat pe toate planurile, pe termen lung

Proiectare - Instalare - Mentenanță

StratoSpark_Crazy-Sales-ian_Web-Hero-img
Ofertă panouri solare

Crazy Sales – Ianuarie 2024

760 Euro, fără TVA pentru 3, 4, 5, 6, și 7 KW.

700 Euro, fără TVA pentru 8 sau 9 KW.

650 Euro, fără TVA pentru 10 – 19 KW.

570 Euro, fără TVA pentru 20 – 49 KW.

500 Euro, fără TVA pentru peste 50 KW.

Prețurile de mai sus sunt valabile pentru locații situate la mai puțin de 150 km de București și instalări pe acoperișuri înclinate din tablă.

Pentru distanțe mai mari de 150 de km de București, se percepe un adaos de 2 lei/km, fără TVA, tur-retur.

Pentru acoperișuri din țiglă sau tip terasă, sau instalări la sol, prețurile pot fi influențate de soluția aleasă.

Beneficiile instalării panourilor solare pentru afacerea ta

Reducerea costurilor operaționale

Sistemele fotovoltaice transformă energia solară în electricitate pentru uzul companiei tale, ceea ce reduce dependența de rețeaua electrică și, implicit, facturile de energie. Cu cât produci mai multă energie solară, cu atât vei plăti mai puțin pentru electricitate.

Rentabilitate pe termen lung

Cheltuielile inițiale pentru instalarea unui sistem fotovoltaic pot fi substanțiale, dar pe măsură ce economisești la facturile de energie și, eventual, beneficiezi de subvenții sau credite fiscale, investiția poate deveni rentabilă în câțiva ani.

Protecția împotriva creșterilor de preț la energie

Prețurile la energie pot fluctua, iar majorările pot avea un impact semnificativ asupra costurilor operaționale. Cu un sistem fotovoltaic, poți anticipa mai bine cheltuielile legate de energie și evita creșterile de preț neașteptate.

Responsabilitate socială și dezvoltare durabilă

Instalarea unui sistem fotovoltaic demonstrează angajamentul companiei tale față de responsabilitatea socială și mediul înconjurător. Astfel, imaginea și reputația companiei tale obține plusvaloare în fața clienților, angajaților și investitorilor.

Conformitate cu reglementările de mediu

Statele UE beneficiază de reglementări și obiective privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și utilizarea surselor de energie regenerabilă. Instalarea de sisteme fotovoltaice poate ajuta compania ta să se conformeze acestor reglementări.

Independență energetică

Prin instalarea unui sistem fotovoltaic cu o unitate de stocare a energiei, compania ta poate deveni mai independentă energetic, lucru ce poate fi util în caz de întrerupere a furnizării de energie electrică sau în situații de urgență.

Inovare și tehnologie avansată

Investiția în tehnologie solară demonstrează că viziunea și compania ta sunt orientate către inovare și că adopți soluții tehnologice avansate pentru îmbunătățirea operațiunilor.

Beneficii fiscale și subvenții

În anumite regiuni, companiile pot beneficia de stimulente fiscale și subvenții pentru instalarea sistemelor fotovoltaice, reducând costurile inițiale.

Panouri Solare - Soluții de instalare indiferent de tipul de industrie

StratoSpark pentru afacerea ta

Pentru industria energetică

Companiile din sectorul energiei dezvoltă capacități solare pentru a produce electricitate pe scară largă și a alimenta rețelele electrice

Pentru zonele rezidențiale

Proprietarii de locuințe instalează tot mai des panouri solare pentru a reduce facturile de energie și a-și genera propriul curent electric.

Pentru clădiri comerciale

Companiile și proprietarii de clădiri comerciale instalează panouri solare pentru a reduce costurile de energie și pentru a-și îndeplini obiectivele de sustenabilitate.

Industria agricolă și zootehnică

Fermele și exploatațiile agricole folosesc panouri solare pentru a alimenta sisteme de irigații, echipamente agricole și pentru a asigura iluminat în grajduri.

Instituții și clădiri guvernamentale

Școlile, spitalele, universitățile și alte instituții publice instalează panouri solare pentru a economisi bani și pentru a reduce impactul asupra mediului.

Pentru industria manufacturieră

Companiile din industria manufacturieră utilizează panouri solare pentru a alimenta utilaje și instalații de producție.

Pentru HoReCa

Hotelurile și stațiunile turistice utilizează adesea panouri solare pentru a asigura alimentarea cu energie electrică și apă caldă pentru oaspeți.

Industria transporturilor

Stațiile de încărcare pentru vehicule electrice utilizează adesea panouri solare pentru a genera energie electrică pentru vehiculele cu emisii reduse.

Industria minieră

Industria minieră utilizează panouri solare pentru a alimenta echipamente și instalații miniere în locuri izolate sau dificil accesibile.

Industria telecomunicatiilor

Companiile de telecomunicații utilizează panouri solare pentru a alimenta turnuri de comunicații și echipamente în zone fără acces la rețeaua electrică.

Industria chimică

Producția de hidrogen verde prin electroliză utilizând energia solară poate contribui la reducerea emisiilor de carbon.

Te ajutăm să reduci cheltuielile cu energia electrică pentru afacerea ta

Înainte să instalezi un sistem fotovoltaic pentru compania ta, este esențial să:

  • efectuezi o analiză detaliată a costurilor și beneficiilor personalizate al proiectului tău,
  • consulți experți în domeniul energiei solare și
  • evaluezi efectele pe termen lung asupra afacerii tale.

Ai în plan să reduci cheltuielile energetice ale afacerii tale?

Contactează-ne pentru consultanță și ofertă de preț.

Articole Relevante legate de Panouri Solare pentru Afacerea ta