Proiecte CSR

Energie curată și economii pentru comunitate

Cunoaștem importanța utilizării energiei regenerabile pentru dezvoltarea noastră armonioasă, dar și a planetei. Ne dorim să fim cât mai aproape de comunitate, să contribuim la bunăstarea acesteia, dar și la creșterea calității vieții. De aceea, una dintre valorile în care credem este grija față de ceea ce ne înconjoară, iar acest lucru este vizibil prin intermediul implicării noastre în acțiuni menite să aducă un sprijin comunității.

StratoSpark

RCE - Speranța Copiilor

StratoSpark a donat și montat 56 de panouri fotovoltaice și echipamentele auxiliare, în valoare de 11.000 euro, pentru RCE Speranța Copiilor, asociație care ajută copiii cu nevoi speciale.
+ 95 Beneficiari
Web Designer
Economii lunare: 1500 ron
Web Designer

Impresii Clienți

Ovidiu Martin

Director RCE - Speranța Copiilor

StratoSpark

Teen Challenge - Romania

StratoSpark a donat si montat un sistem complet de panouri fotovoltaice, in valoare de 8.500 euro, pentru asociația Teen Challenge Romania, asociație care ajută persoanele cu dependențe.
24 Beneficiari
Web Designer
Costuri cu energia: 35.000 ron/an
Web Designer
Economii la energie electrică: 85%
Web Designer

Impresii Clienți

Cătălin Baciu

Director Teen Challenge Romania

Beneficiile Panourilor Solare

Reducerea facturilor la energie

Reducerea facturilor la energie

Sistemele fotovoltaice transformă energia solară în electricitate pentru uzul casei tale, ceea ce reduce dependența de rețeaua electrică și, implicit, facturile de energie. Cu cât produci mai multă energie solară, cu atât vei plăti mai puțin pentru electricitate.
Rentabilitate pe termen lung

Rentabilitate pe termen lung

Investiția inițială într-un sistem fotovoltaic poate părea mare, dar pe măsură ce începi să economisești la facturile de energie și să beneficiezi de eventualele subvenții sau programe guvernamentale de susținere a energiei solare, sistemul devine rentabil în câțiva ani.
Protecția împotriva creșterilor de preț la energie

Protecția împotriva creșterilor de preț la energie

Prețurile la energie au fluctuații mari în timp, iar majorările îți afectează semnificativ bugetul lunar. Cu un sistem fotovoltaic, ești mai puțin vulnerabil la aceste creșteri de preț, deoarece produci propriul tău curent electric.
Creșterea valorii locuinței tale

Creșterea valorii locuinței tale

Instalarea unui sistem fotovoltaic poate crește valoarea proprietății tale. Potențialii cumpărători pot fi atrași de economiile la facturile de energie și de beneficiile sustenabilității.
Beneficii aduse mediului

Beneficii aduse mediului

Energia solară este o sursă de energie „verde” și regenerabilă, care contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la combaterea schimbărilor climatice.
Independență energetică

Independență energetică

Beneficiind de un sistem fotovoltaic și o unitate de stocare a energiei, poți deveni mai independent energetic. Acest lucru este util în caz de întrerupere a furnizării de energie electrică sau în situații de urgență.
Sprijin pentru comunitate

Sprijin pentru comunitate

Instalarea de sisteme fotovoltaice contribuie la dezvoltarea industriei solare și la crearea de locuri de muncă în domeniul energiei regenerabile.
Beneficii fiscale și subvenții

Beneficii fiscale și subvenții

În România, există programe de subvenționare sau stimulare fiscală pentru instalarea sistemelor fotovoltaice, ceea ce poate reduce mult costurile inițiale.

Ai un proiect?

Spune-ne mai multe despre ideea ta. Vom veni cu expertiza noastră pe partea de panouri fotovoltaice și te ajutăm să devii independent energetic.