Despre Noi

Soluții sustenabile, avantajoase din punct de vedere economic dar și al protecției mediului

Panouri Solare - StratoSpark - echipa cu experiența

Despre Grupul STRATOS

Dezvoltăm afaceri sustenabile și durabile

StratoSpark face parte din grupul de companii Stratos, cu o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de Euro, implicat în activități multiple:

  • consultanță de mediu și soluții de protecție a mediului, oferite partenerilor noștri – peste 1000 de companii, IMM-uri, multinaționale și instituții de stat;
  • implementarea răspunderii extinse a producătorilor pentru peste 1400 de clienți;
  • servicii de colectare și reciclare deșeuri;
  • servicii de plasare a forței de muncă, având o prezență activă pe plan european, prin plasarea de lucrători din Asia, cu peste 8000 de muncitori plasați în piața din România;
  • transport aerian.

Valorile StratoSpark

Comunicare, Calitate, Eficiență

StratoSpark este caracterizată de o este o echipă energică, profesionistă și dedicată, care prioritizează comunicarea onestă, deschiderea și transparența față de partenerii noștri.     

Oferim partenerilor un angajament ferm față de valorile după care ne ghidăm: calitate, eficiență, integritate, inovație și realizare a obiectivelor.

Suntem autentici în toate aspectele existenței noastre, iar valorile noastre se reflectă în fiecare plan al vieții, atât personal, cât și profesional.

Servicii - Proiectare - Solutii Sustenabile
Contact - StratoSpark

Misiunea Stratospark

Valorificarea resurselor naturale infinite

Misiunea noastră este să ne implicăm activ în dezvoltarea unei societăți sustenabile, prin proiecte ecologice care au ca scop furnizarea de energie regenerabilă.

Obiectivul nostru constă în reducerea amprentei de carbon, protejarea mediului înconjurător, respectarea resurselor finite ale planetei și valorificarea resurselor naturale infinite, așa cum este lumina soarelui, transformând-o în sursă de energie inepuizabilă, pusă la dispoziția tuturor (clienți casnici și mari consumatori), pentru a genera beneficii în sprijinul societății, de la individ, la nivel de instituție.

Viziunea StratoSpark

O lume mai bună pentru următoarele generații

Considerăm că responsabilizarea socială și conștientizarea obligațiilor de mediu vor aduce cu sine efecte pozitive în lanț.

Scopul nostru este de a contribui pozitiv asupra crizei climatice și asupra comunității în care activăm. Aceasta înseamnă că fiecare proiect de succes ajută la atenuarea efectelor schimbărilor climatice și contribuie la un viitor sustenabil pentru toți.

În plus, contribuind pe plan social și ecologic, promovăm relații mai puternice cu comunitățile noastre și creăm o societate mai echitabilă. Prin munca și împlicarea noastră dorim să inspirăm și să lăsăm o lume mai bună pentru generațiile viitoare.

solutii-sustenabile-stratospark
Contact

Economie pentru tine sau afacerea ta

Contactează-ne sau solicită o ofertă pentru soluții de energie sustenabilă și economică.