Echipa StratoSpark

Echipa care te întâmpină de la primul telefon sau email, până la ultimele retușuri sau lucrări de mentenanță ale panourilor.

Operațional

Echipa StratoSpark - Marius Stefanescu

Mariu Ștefănescu

Co-Fondator

Pentru mai mult de un deceniu și jumătate, entuziasmul său de a stimula creșterea afacerilor a fost indubitabil. Experiența acumulată lucrând nu doar cu profesioniști de top, ci și cu personalități legendare din lumea afacerilor, a fost remarcabilă. Rolul său de cofondator pentru diverse companii îi ocupă o mare parte din timp, găsindu-și satisfacția în elaborarea de strategii inovatoare și în conducerea echipelor sale spre succes.

Echipa StratoSpark - Cristi Anghel

Cristian Anghel

Director operațional

Cristian este specializat în furnizarea de soluții la cheie în industria energiei regenerabile, cu accent pe proiecte solare. Expertiza sa acoperă întregul ciclu de viață al proiectului, de la studii de fezabilitate și proiectare inițiale până la achiziții, construcție, punere în funcțiune și operațiuni și întreținere continuă.

Echipa StratoSpark - Stefan Runcanu

Ștefan Runcanu

Director Marketing

Ștefan este Director de Marketing, cu o experiență de peste 15 ani în funcții de conducere. Este creativ, proactiv și mereu motivat de provocări, cu experiență în publicitate, marketing și vânzări. Își folosește abilitățile de lider pentru a aduce coeziune echipei. Prin atitudinea sa energică construiește relații de afaceri de lungă durată.

Echipa StratoSpark - Robert Capatana

Robert Căpățînă

Site manager

Robert activează în domeniul producției de energie electrică din surse regenerabile de 4 ani. Se consideră o persoană devotată și pasionată, de ceea de dedică total activității în care este implicat și îi place să se asigure că, prin munca sa, ajută oamenii prin proiectele pe care le implementează. Robert consideră că StratoSpark îi oferă șansa și libertatea de care aveam nevoie pentru ca proiectele sale să fie cât mai reușite.

Echipa StratoSpark - Mihai Miclea

Mihai Miclea

Analist Financiar

S-a alăturat echipei StratoSpark, aducând cu el o experiență impresionantă de peste un deceniu în sectorul financiar. Cu o formare academică solidă în management financiar-bancar și analiză financiară, Mihai contribuie cu expertiza și dedicația sa la excelența continuă a serviciilor noastre. Se simte inspirat de coeziunea și profesionalismul colegilor săi, apreciind profund spiritul de echipă și devotamentul lor comun pentru atingerea obiectivelor ambițioase ale companiei, astfel este mereu în căutarea celor mai eficiente soluții pentru clienții noștri.

Echipa StratoSpark - Alexandra Zarnescu

Alexandra Zărnescu

Specialist Marketing

Deși pregătirea sa este în domeniul artistic/umanist (cinematografie și filologie), ecologia este o altă mare pasiune a Alexandrei. S-a alăturat echipei Stratos în calitate de Specialist Marketing, având ca atribuții crearea de conținut pentru site-ul companiei și social media, activitate care îmbină foarte bine pasiunile și aptitudinile sale.

Echipa StratoSpark - Andrei Ilie

Andrei Ilie

Electrician panouri fotovoltaice

Andrei a fost Electrician în cadrul companiilor: AMC Otopeni, Institutul de Geriatrie și Gerontologie Ana Aslan și la Țiriac Auto. Înainte de a se alătura echipei noastre a fost timp de 8 ani, Electrician Panouri Fotovoltaice (Autorizat ANRE grad IIA și IIB), Persoana Fizică Autorizată.

Comercial

Echipa StratoSpark - Luminita Minescu

Luminita Minescu

Manager Telesales

Cu peste 20 de ani de experienta în coordonare de proiecte si echipe cu activitati din sfera Contact Center, Telesales, Sales Support, Luminita s-a alăturat grupului de companii din care face parte si StratoSpark in 2022. Rolul ei si al echipelor pe care le coordoneaza este sa contribuie la cresterea numarului de clienti activi prin activitati de lead generation si vanzare prin telefon. Luminita considera ca experientele oferite potentialilor clienti ii transforma pe acestia in clienti activi si loiali, mai mult decat pretul serviciilor oferite.

Echipa StratoSpark - Mihai Amaximoaiei

Mihai Amaximoaiei

Team Leader

Mihai este Consilier Vânzări în cadrul echipei StratoSpark. Interesul său pentru domeniul vânzărilor s-a dezvoltat odată cu ocuparea poziției de Agent Vânzări în cadrul companiei Enesco Service și Giksi Com. Mihai se descrie ca o persoană dinamică, înțelegătoare și sociabilă.

Echipa StratoSpark - Andrei Sandu

Andrei Sandu

Consultant Vânzări Telesales

Andrei Sandu a fost student al Facultății de Management din cadrul A.S.E. Experiența căpătată prin ocuparea poziției de Asistent Manager și Agent Vânzări l-au condus pe Andrei către postul de Consultant Telesales în cadrul companiei StratoSpark.

Echipa StratoSpark - Diana Bobirnila

Diana Bobîrnilă

Consultant vânzări

Diana se descrie ca o persoană foarte vorbăreață, prietenoasă, îi plac provocările și încearcă pe cât posibil să îi ajute pe cei din jur. Diana a fost Manager Zonal la Heinrig Distribution, General Manager la Sapo Natural și Sales Manager la Cramele Rotenberg, iar înainte de a se alătura echipei StratoSpark pe postul de Consilieri Vânzări a deținut rolul de Area Sales Manager în cadrul companiei Rowe Romania.

Echipa StratoSpark - Nomen Abdulkarim

Nomen Abdulkarim

Consultant vânzări

Experiența sa de peste un deceniu în zona vânzărilor este centrată pe client și pe furnizarea de soluții optime pentru aceștia. Nomen face parte din echipa de Vânzări a StratoSpark de la începutul anului 2024, având o experiență solidă, căpătată în urma ocupării prosturilor de Real Estate Broker, Master Data Analyst și Account Manager.

Radu Mitrea

Consultant vânzări

Sociabilitatea, deschiderea către noi provocări și optimismul sunt caracteristicile care îl descriu cel mai bine pe Radu. Experiența anterioară de Agent vânzări, Operator call Center și Manager departament vânzări îl califică pe Radu pentru poziția de Consultant telesales în cadrul companiei StratoSpark.

Administrativ

Echipa StratoSpark - Alina Sandulescu

Alina Săndulescu

Manager Resurse Umane

Cu o experiență de peste 15 ani în companii internaționale de retail, Alina coordonează activitățile de resurse umane. „Sunt o fire dinamică și mă implic în toate acțiunile care pot duce la bunăstarea oamenilor și a mediului înconjurător. Susțin transparența și comunicarea în toate procesele și cred cu tărie că oamenii, chiar fac diferența.”

Echipa StratoSpark - Sivia Bilici

Silvia Bilici

Specialist Recrutare

Silvia are o experiență de peste 7 ani în domeniul Resurselor Umane - recutare de personal și procese post-recrutare. A luat parte la formarea echipelor din cadrul companiei StratoSpark și este bucuroasă și motivată să facă parte dintr-o industrie a energiei verzi.

Echipa StratoSpark - Dorinela Neagu

Dorinela Neagu

Executive Assistant

Dorinela este o fire sociabilă, organizată, energică și comunicativă, fapt care o recomandă în postul ei. Iubește plimbările în natură, este pasionată de protecția mediului și consideră că activitatea din acest domeniu îi oferă un sens și o motivație profesională pentru viitor.

Echipa Tehnica StratoSpark

Alex: Maestrul „sunetelor solare” (n.a. – din câte știu, este pasionat și de muzică), Alex jonglează cu fire și panouri cu o precizie de ceas elvețian.

Cristian: Expertul nostru în energe verde, Cristian știe totul despre transformarea razelor soarelui în putere pentru a vă lumina ziua.

Adrian (Adi 1): Când vine vorba de instalare impecabilă, Adrian este omul pe care te poți baza! Fiecare panou este așezat cu grijă și detaliu, sub îndrumarea lui.

Cosmin: Un profesionist al cablajului, este unul din principalii stâlpi de susținere ai echipei noastre. Cosmin asigură că totul este conectat corect și funcționează în armonie.

Adrian (Adi 2): Da, suntem atât de norocoși încât avem doi „Adrians”! Al doilea Adrian este maestrul soluțiilor inventive. Nu există problemă pe care Adi2 să nu o poată rezolva rapid și eficient.

Romeo: Ultimul dar nu cel din urmă, Romeo este spiritul nostru entuziast, mereu gata să aducă zâmbetul și energia pozitivă în colectivul nostru de instalatori.

Împreună, formăm team StratoSpark, o echipă puternică și solidă, dedicată misiunii noastre de a face lumea un loc mai luminos și mai sustenabil, panou solar cu panou solar.

Pariază pe StratoSpark pentru un viitor strălucitor!