Mentenanță și Garanții pentru Panouri Solare

Curățare și întreținere

Curățare și întreținere

Inspecții periodice

Inspecții periodice

Monitorizări și Verificări

Monitorizări și Verificări

Analiză Termografică

Analiză Termografică

Servicii de Mentenanță

Mentenanța panourilor fotovoltaice: experiență și profesionalism

Mentenanța panourilor solare este esențială pentru a-ți asigura investiția în energia regenerabilă. Descoperă serviciile noastre profesionale de mentenanță pentru panourile fotovoltaice, create special pentru o performanță optimă și o durată de viață extinsă a acestora. Echipa noastră de tehnicieni experimentați este pregătită să îți ofere servicii de mentenanță la cele mai înalte standarde. Cu o experiență vastă în diverse tipuri de sisteme fotovoltaice, suntem pregătiți să gestionăm proiecte de orice dimensiune - de la instalații rezidențiale, la parcuri solare de amploare.

Prin tehnologii inovatoare, putem identifica și rezolva rapid eventualele probleme, asigurându-ne că producția de energie solară rămâne la cote maxime. Echipa noastră este pregătită să intervină rapid, oricând după instalarea panourilor fotovoltaice, minimizând timpul de inactivitate al sistemului tău solar. Fie că este vorba despre curățarea panourilor, înlocuirea componentelor uzate sau diagnosticarea problemelor tehnice, ne asigurăm că sistemul tău funcționează la capacitate maximă. Oferim pachete de mentenanță personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client, pentru ca aceștia să beneficieze de un sistem mereu în formă optimă.

Mentenanța parcurilor fotovoltaice: servicii complete pentru tine

La StratoSpark oferim soluții complete: de la proiectarea panourilor fotovoltaice, până la instalarea și apoi mentenanța parcurilor, contribuind astfel la durabilitatea și eficiența acestor investiții semnificative. Te vom ajuta să maximizezi performanța sistemelor tale, indiferent de dimensiunea parcului solar pe care îl deții, pentru că vom colabora strâns, pentru ca tu să te bucuri de o abordare individualizată și eficientă. Mentenanța regulată nu doar că prelungește durata de viață a componentelor, ci și maximizează randamentul energetic al parcului tău fotovoltaic. Alege serviciile noastre și bucură-te de o funcționare optimă a sistemelor tale pe termen lung!

01

Curățare și Întreținere

Panourile solare trebuie să fie curățate regulat pentru a elimina depunerile de praf, frunze, murdărie și alte particule care pot obstrucționa suprafața acestora. Curățarea se face, de obicei, cu apă și o perie moale pentru a nu zgâria panourile.
02

Verificarea vizuală și electrică

Inspecțiile vizuale periodice sunt necesare pentru a căuta semne de deteriorare, cum ar fi fisuri, zgârieturi sau îngălbenire a panourilor solare. De asemenea verificarea cablurilor și conexiunilor electrice, precum și a acumulatorilor sunt necesare periodic pentru a evita slăbirea sau ruperea conexiunilor sau coroziunea lor.
03

Monitorizarea performanțelor

Multe sisteme de panouri solare sunt echipate cu sisteme de monitorizare a performanței. Acestea permit să urmăriți producția de energie în timp real și să detectați rapid orice anomalii. De asemenea, Invertorul este o componentă cheie a sistemului. Toate acestea trebuiesc verificate regulat și testate.
04

Analiza termografică

Tehnologia termografică este folosită pentru a identifica puncte fierbinți sau zone de temperatură anormală pe panourile solare, ceea ce poate indica defecte sau disfuncționalități. Mentenanța regulată previne supraîncălzirea panourilor care duce ulterior la defecțiuni sau chiar necesitatea înlocuirii lor.

Servicii suplimentare

energie verde pentru fiecare

Servicii de garanție

Aceste servicii sunt incluse pentru clienții care au solicitat Proiectarea și Instalarea panourilor cu StratoSpark.

Servicii acumulatori

Acumulatorii necesită o atenție în sine: verificare, optimizare cicluri de încărcare/descărcare, etc.

Servicii Smart

Se pot solicita servicii de optimizare și automatizare a consumului și distribuției în rețeaua națională.