Politica de confidentialitate

Acest document explica despre modalitatile in care StratoSpark, cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Strada Florescu Dumitru nr. 17, Sector 1, 12114, colecteaza, prelucreaza si stocheaza datele personale ale persoanelor fizice.

Protectia datelor cu caracter personal este foarte importanta pentru noi si ne dorim ca dumneavoastra sa fiti informat corespunzator cu privire la modul si scopurile in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal.

In cazul in care constatati orice erori intervenite in furnizarea datelor cu caracter personal care va privesc, va rugam sa ne informati in cel mai scurt timp posibil, folosind oricare dintre mijloacele indicate in prezentul document.

1. Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal

1.1.  Datele cu caracter personal sunt prelucrate de catre StratoSpark cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

1.2.  Datele cu caracter personal sunt colectate de catre Societate in scopuri bine determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

1.3.  Datele cu caracter personal sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate.

1.4.  Datele cu caracter personal nu se stocheaza de catre Societate pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

1.5.  Societatea  a luat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau oricarei alte forme de prelucrare ilegala, precum si cu privire la stergerea sau rectificarea datelor inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si pentru care vor fi ulterior prelucrate.

2. Categoriile de date, scopul utilizarii datelor cu caracter personal si temeiul legal

2.1. Datele cu caracter personal la care se face referire in prezentul document includ elemente de identificare de tipul: nume, prenume, adresa email, care servesc la identificarea dumneavoastra sau a persoanelor pe care le reprezentati.

2.2. Societatea va colecta, utiliza, prelucra si furniza datele personale oferite de dumneavoastra in urmatoarele scopuri:

  • Solicitare informatii prin intermediul formularelor de contact,
  • incheierii si executarii unui contract;
  • in scopul indeplinirii obligatiilor fiscale legate de executarea contractului;
  • in scopul indeplinirii obligatiilor instituite de lege in sarcina noastra in calitate de parte a contractului;

2.3.    Temeiul juridic al prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal il reprezinta:

  • executarea unui contract (Art. 6 alin. (1) lit. (b) din Regulament),
  • prelucrare necesara conformarii obligatiei legale (Art. 6 alin. (1) lit. (c) din Regulament), obligatie legala reglementata de legislatia fiscala.
  • interesul legitim (Art. 6 alin. (1) lit. (f) din Regulament).

2.4. Datele personale sunt destinate utilizarii  eclusive de catre Societate si acestea nu vor fi vandute catre terti.

3. Masuri de securitate a datelor personale prelucrate

3.1.  Prezentul document stabileste masuri tehnice si organizatorice implementate de Societate, pentru indeplinirea obligatiilor referitoare la confidentialitatea si securitatea prelucrarilor efectuate in cadrul activitatii sale.

3.2.  Societatea a adoptat masuri de securitate fizica, electronica si manageriala pentru protejarea si asigurarea informatiilor pe care le colectam si procesam impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

3.3. Retineti insa ca din pacate, nici o transmisie de date nu este garantata 100%.

3.4. Daca aveti banuiala ca confidentialitatea datelor dvs. a fost incalcata, va rugam sa ne contactati imediat la email contact@stratospark.ro

3.5.  Pentru indeplinirea prevederilor legale aferente si in vederea satisfacerii cerintelor pastrarii in siguranta a datelor si informatiilor, Societatea a elaborat si implementat masuri organizatorice si tehnice orientate pe anumite directii de actiune:

  • Identificarea si autentificarea utilizatorului;
  • Tipul de acces;
  • Colectarea datelor;
  • Executia copiilor de siguranta;
  • Instruirea personalului;

4. Cat timp vom pastra datele cu caracter personal?

4.1. Cu exceptia cazului in care va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal de catre noi si / sau solicitati stergerea datelor dvs personale, se aplica urmatoarele perioade de retentie, in conformitate cu politica noastra privind retentia de date,  pentru urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  • Nu va stocam datele cu caracter personal mai mult decat este necesar pentru scopul pentru care le-am retinut si care este comunicat sau pentru a respecta o lege sau cerinta statutara.
  • Pentru activitatile fiscale ( operare facturi) vom pastra datele pentru o perioada de 10 ani,
  • Pentru activitatile de prelucrare in scopuri contractuale vom pastra datele pe perioada desfasurarii contractului si ulterior pe o perioada de 10 ani.

5. Drepturile dvs. legale

5.1. Ca persoana vizata aveti drepturi legale specifice cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. Societatea va va respecta drepturile individuale si se va ocupa de interesele dumneavoastra in mod corespunzator.

  • Dreptul la rectificare: Puteti obtine de la noi rectificarea datelor cu caracter personal care va privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a pastra datele cu caracter personal -care sunt utilizate continuu si care sunt in posesia sau controlul nostru- exacte, complete, actuale si relevante, pe baza celor mai recente informatii disponibile pentru noi.
  • Dreptul la restrictie:Puteti obtine de la noi restrictia de prelucrare a datelor cu caracter personal, daca:
   • contestati corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada in care noi trebuie sa verificam exactitatea,
   • prelucrarea este ilegala si solicitati restrictionarea prelucrarii mai degraba decat stergerea datelor cu caracter personal,
   • nu mai avem nevoie de datele dvs cu caracter personal, dar dvs le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept, sau
   • va opuneti prelucrarii in perioada in care verificam daca motivele noastre legitime au intaietate fata de ale dvs.
  • Dreptul de acces: Ne puteti cere informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra, inclusiv informatii cu privire la ce categorii de date cu caracter personal avem in posesie sau control, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, daca nu sunt colectate direct de la dvs si cui i-au fost dezvaluite, daca este cazul. Puteti obtine un exemplar de la noi, gratuit, continand datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxa rezonabila pentru fiecare exemplar suplimentar pe care l-ati putea solicita.
  • Dreptul la portabilitate:La cerere, vom transfera datele cu caracter personal catre un alt operator, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic, cu conditia ca prelucrarea sa se bazeze pe consimtamantul dvs sau sa fie necesara pentru executarea unui contract. Mai degraba decat sa primiti un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, puteti solicita sa va transferam datele direct catre alt operator, specificat de dvs.
  • Dreptul la stergere: puteti obtine de la noi stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care:
   • datele dvs personale nu ne mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate in alt mod;
   • aveti dreptul de a va opune prelucrarii ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) si sa va executati acest drept de obiectie la prelucrare;
   • datele cu caracter personal au fost prelucrate in mod ilegal;

Cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara

  • in vederea indeplinirii unei obligatii legale care necesita prelucrarea de catre noi;
  • in special pentru cerintele legale de pastrare a datelor;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept.
  • Dreptul de opozitie:Ati putea obiecta – in orice moment – la prelucrarea datelor cu caracter personal datorita situatiei dvs. speciale, cu conditia ca prelucrarea sa nu se bazeze pe consimtamantul dumneavoastra, ci pe interesele noastre legitime sau cele ale unei terte parti. In acest caz, nu vom mai procesa datele cu caracter personal, daca nu putem demonstra motive intemeiate, legitime si un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept. Daca va opuneti prelucrarii, va rugam sa specificati daca doriti stergerea datelor cu caracter personal sau restrictia prelucrarii acestora de catre noi.
  • Dreptul de a depune o plangere:In cazul unei pretinse incalcari a legislatiei in vigoare privind confidentialitatea, puteti depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor in tara in care locuiti sau unde a avut loc presupusa incalcare.

Va rugam sa retineti:

 • Perioada de timp: Vom incerca sa indeplinim cererea in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungita din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitarii.
 • Restrictionarea accesului: In anumite situatii, este posibil sa nu putem sa va acordam acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza prevederilor legale. Daca vom refuza solicitarea dvs. de acces, va vom informa cu privire la motivul refuzului.
 • Imposibilitatea identificarii: In unele cazuri, este posibil sa nu putem sa va cautam datele cu caracter personal, din cauza elementelor de identificare furnizate in cererea dumneavoastra.

In astfel de cazuri, in care nu va putem identifica precum persoana vizata, nu suntem in masura sa dam curs solicitarii dvs. de a exercita drepturile legale asa cum sunt descrise in aceasta sectiune, daca nu furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea dumneavoastra.

 • Exercitarea drepturilor dvs legale: Pentru a va exercita drepturile legale, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@stratospark.ro

6. Dezvaluirea datelor cu caracter personal catre terti

6.1. Informatiile dvs. pot fi impartasite cu companii terte ce au statut de furnizor al Societatii.

6.2. Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispozitie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra.

7. Organismele publice

7.1. Vom dezvalui datele dvs cu caracter personal doar organismelor publice, daca acest lucru este cerut de lege. De exemplu, Compania va raspunde solicitarilor din partea instantelor judecatoresti, organelor de aplicare a legii, agentiilor de reglementare si altor autoritati publice si oficiale, care pot include astfel de autoritati si din afara tarii de resedinta.

8. Contact

8.1. Pentru solicitari sau intrebari cu privire la prezentul document, va rugam sa va adresati Societatii la adresa de e-mail contact@stratospark.ro

Politică Cookies

Precum majoritatea serviciilor web, site-ul nostru poate primi automat și înregistra informații în mod automat atunci când utilizați site-ul și serviciile noastre.

Această Politică Cookie are scopul de a vă informa despre utilizarea acestora, dar nu guvernează utilizarea site-ului nostru și nici prelucrarea informațiilor personale. Politica Cookie trebuie, prin urmare, citită în strânsă legătură cu Politica noastră de Confidențialitate și cu Termenii și Condițiile StratoSpark.

Cookies și alte mijloace automate de colectare a datelor pasive

În această Politică Cookie, cookie-urile și alte mijloace automate vor fi denumite împreună ca „module cookie” în cadrul acestei politici, cu excepția celor enunțate în această secțiune.

Această secțiune oferă mai multe informații despre unele dintre aceste tehnologii și despre modul în care acestea funcționează.

Cookies

Un cookie este un șir de informații pe care un site web le stochează pe device-ul unui vizitator și pe care browser-ul vizitatorului le oferă site-ului de fiecare dată când vizitatorul se întoarce. Majoritatea site-urilor importante folosesc cookie-uri. Deoarece browser-ul oferă aceste informații cookie site-ului la fiecare vizită, cookie-urile servesc ca un fel de etichetă care permite unui site să „recunoască” un browser atunci când revine pe site.

Cookie-urile stochează informații despre activitățile dvs. pe un site Web sau pe o altă platformă. De exemplu, modulele cookie pot stoca informațiile despre sesiune pentru a vă conecta ușor la un site web sau la altă platformă pe care ați vizitat-o ​​anterior.

Ce informații colectăm în mod pasiv?

Informațiile pe care le putem colecta cu aceste metode automate pot include, de exemplu, adresa IP, informațiile dvs. cookie, un dispozitiv unic sau codul de utilizator, tipul de browser, tipul de sistem, conținutul și paginile pe care le accesați pe site-urile sau serviciile noastre, frecvența și durata vizitelor dvs. pe site. De asemenea, este posibil să folosim cookie-uri pe site-ul web pentru a stoca validatorii de sesiune pe hard disk.

Dacă combinăm direct orice informații culese prin mijloace pasive cu informațiile personale, tratăm informațiile combinate ca informații personale conform Politicii noastre de Confidențialitate. În caz contrar, folosim informațiile colectate prin mijloace pasive, în forme agregate.

Cum prelucrăm datele colectate pasiv?

Pe site-ul www.stratospark.ro, este posibil să folosim date colectate pasiv pentru: (a) a ne aminti informațiile dvs., astfel încât să nu fie nevoie să le reintroduceți în timpul vizitei sau la următoarea dată când vizitați site-ul; (b) a monitoriza participarea la diferite secțiuni ale site-ului; (c) a personaliza serviciul nostru pentru dvs., inclusiv prin oferirea de recomandări; (c) a monitoriza valorile agregate ale utilizării site-urilor, cum ar fi numărul total de vizitatori și paginile vizualizate; și (d) a administra, utiliza și îmbunătăți site-ul www.stratospark.ro și celelalte servicii și sisteme ale noastre și pentru a furniza servicii și conținut care vă sunt adaptate.

Ce cookie-uri folosim și de ce?

Cookie-uri strict necesare

Aceste cookie-uri sunt utilizate numai în scopul: (i) efectuării unei transmiteri a unei comunicații prin intermediul unei rețele de comunicații electronice sau (ii) pentru a permite furnizorului unui serviciu al societății informaționale să furnizeze un astfel de serviciu ca fiind solicitat în mod explicit de dumneavoastră.

Module cookie de performanță

Aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care vizitatorii utilizează un site Web, de exemplu, ce pagini vizitează utilizatorii cel mai des și dacă primesc mesaje de eroare de la pagini web. Aceste cookie-uri nu colectează informații care identifică un vizitator. Toate informațiile pe care le colectează aceste cookie-uri sunt agregate și, prin urmare, anonime. este folosit numai pentru a îmbunătăți modul în care funcționează un site Web.

Cookie-uri de funcționalitate

Aceste cookie-uri permit site-ului să-și amintească alegerile pe care le faceți (cum ar fi numele de utilizator, limba sau regiunea în care vă aflați) și să ofere funcții personalizate și îmbunătățite.

Cookie-uri Social Media

Aceste cookie-uri sunt utilizate pe baza funcționalităților de conectare socială sau atunci când utilizați un buton de adăugare a unui canal Social Media (de exemplu, faceți click pe pictograma „Caută” dintr-o pagină web)

Cookie-uri de publicitate

Aceste cookie-uri colectează informații despre activitatea de navigare pe Internet pentru a informa rețelele de publicitate cu privire la traficul de pe site, pentru a oferi publicitate vizată, bazată pe activitatea de navigare anterioară.

Indiferent dacă un modul cookie este considerat un cookie „prim” sau „terță parte”, se referă la domeniul care introduce cookie-ul. „Cookie-urile primare” sunt cookie-urile setate de un site care este vizitat de utilizator în acel moment (de ex., Cookie-urile introduse de către www.stratospark.ro). Dacă un utilizator vizitează un site Web și o altă entitate stabilește un modul cookie prin acel site, acesta ar fi un modul cookie terță parte.

Cookie-urile pentru sesiuni permit operatorilor de site-uri web să vă conecteze acțiunile în timpul unei sesiuni de browser. O sesiune de browser pornește când deschideți fereastra browser-ului și se termină când închideți fereastra browser-ului. Cookie-urile pentru sesiuni sunt create temporar. După ce închideți browser-ul, toate cookie-urile de sesiune sunt șterse. Pe de altă parte, cookie-urile persistente sunt modulele cookie care rămân pe dispozitiv pentru perioada de timp specificată în cookie. Utilizăm atât cookie-urile de sesiune cât și pe cele persistente.

Cum să dezactivați sau să eliminați modulele cookie

Puteți configura browser-ul dvs. de Internet, modificând opțiunile acestuia, pentru a opri complet acceptarea cookie-urilor sau pentru a vă solicita înainte de a accepta un cookie de pe site-ul Web pe care îl vizitați. Cu toate acestea, dacă nu acceptați cookie-urile, este posibil să nu puteți utiliza toate porțiunile site-ului nostru sau toate funcționalitățile acestuia.

Rețineți că dezactivarea acestor tehnologii poate interfera cu performanța și caracteristicile serviciilor oferite.

Modificarea și actualizarea Politicii de Cookie

Este posibil să actualizăm ocazional Politica noastră Cookie. Dacă o facem, vom actualiza „data efectivă” în partea de sus a Politicii Cookie. Dacă facem o actualizare a acestei politici, care este mai puțin restrictivă din punct de vedere material în ceea ce privește utilizarea sau dezvăluirea datelor colectate în mod pasiv înainte de actualizare, vă vom furniza o notificare prealabilă a actualizării în așteptare și vom solicita consimțământul dvs. prin publicarea unei notificări privind site-ul nostru web sau prin contactarea dvs. utilizând adresa de e-mail pe care ați furnizat-o.

Vă încurajăm să examinați periodic această Politică Cookie pentru a vă informa în permanență despre utilizarea datelor colectate pasiv. Folosirea continuă a site-ului nostru constituie acordul dvs. față de această Politică Cookie și orice actualizare.