Proiectarea panourilor solare

Proiectare profesională a instalațiilor de panouri solare pentru locuința sau afacerea ta
Analiza detaliată
Analiză detaliată și accesibilă, cu toate informațiile privind investiția și consumul estimat
Consultanță personalizată
Consultanță personalizată a factorilor geografici, atmosferici, logistici, în funcție de localizare
Autorizare proiect
specialiștii noștri te vor ajuta cu întocmirea documentației, procurarea tuturor acreditărilor necesare pentru a deveni prosumator

Energia fotovoltaică este o modalitate ideală de producere a curentului electric, deoarece această utilitate este generată direct de la soare prin intermediul unor panouri fără a fi necesară arderea combustibililor fosili ce afectează mediul înconjurător și generează încălzire climatică.

Avantajele tale

Proiectare panouri fotovoltaice - consultanță specializată pentru eficiență maximă

Fie că este vorba despre alimentarea unor clădiri rezidențiale, fie despre alimentarea unor clădiri industriale, comerciale sau agricole, Stratospark.ro este partener de încredere pe toată durata implementării proiectului. Specialiștii companiei au o vastă experiență în oferirea de soluții sustenabile de alimentare cu energie electrică prin utilizarea celor mai noi tehnologii disponibile.
Servicii - Proiectare - Solutii Sustenabile

+ 16 Ani

Experiență în Soluții Sustenabile

Proiectare instalație sau parc fotovoltaic - ajutor profesionist pentru toate etapele proiectului

Implementarea unui sistem de generare a curentului electric cu ajutorul soarelui trebuie să înceapă cu etapa inițială de proiectare a sistemului fotovoltaic sau a parcului fotovoltaic. Această etapă poate fi îndeplinită cu succes prin apelarea la StratoSpark, firmă ce oferă servicii de proiectare panouri fotovoltaice pentru persoane fizice și juridice, ajutorul consultanților fiind permanent pe toată durata implementării proiectului. De asemenea, acestea pot beneficia de servicii de mentenanța pentru panouri solare fotovoltaice în vederea obținerii randamentului maxim al sistemului.

Demersul începe cu o evaluare inițială, în care sunt identificate nevoile clienților, urmată de o analiză a locației pentru stabilirea celui mai bun loc de instalare a panourilor fotovoltaice. Etapa de proiectare a panourilor sau parcurilor fotovoltaice continuă prin stabilirea unei dimensiuni potrivite a sistemului, selectarea componentelor necesare și proiectarea propriu-zisă. La final se face un calcul al randamentului electric pentru realizarea evaluării economice, urmată de obținerea tuturor documentelor și aprobărilor de la autoritățile locale și naționale.

Evaluarea inițială

Identificarea nevoilor și obiectivelor proiectului, inclusiv consumul de energie, bugetul disponibil și locația fizică a instalației fotovoltaice.

Analiza locației

Determinarea factorilor cheie, cum ar fi expunerea la soare, orientarea, înclinarea și eventuale obstacole care pot afecta performanța sistemului.

Dimensionarea sistemului

Calcularea capacității necesare a sistemului pe baza consumului de energie estimat și a obiectivelor de producție a energiei.

Selectarea componentelor

Alegerea panourilor solare, a invertoarelor, a bateriilor (dacă este cazul), a sistemelor de montare și a altor componente în funcție de specificațiile proiectului și de buget.

Proiectarea tehnică

Dezvoltarea unui plan detaliat pentru instalarea panourilor solare, inclusiv specificațiile tehnice, schema electrică, sistemul de montare și conexiunile.

Calculul randamentului electric

Estimarea producției anuale de energie a sistemului pe baza condițiilor locale și a caracteristicilor echipamentelor selectate.

Evaluarea economică

Realizarea unei analize de rentabilitate pentru a determina viabilitatea economică a proiectului, inclusiv perioada de recuperare a investiției.

Documentare și aprobări

Obținerea autorizațiilor și aprobărilor necesare de la autorități locale și naționale, dacă este cazul.
De ce energie din Panouri Solare?
Un viitor verde pentru fiecare
Se estimează că foarte curând, energia produsă din resurse regenerabile va depăși 50% din totalul energiei produse la nivel european. Alege StratoSpark pentru un viitor verde.
Reducerea costurilor cu până la
Web Designer 90%
Rata medie anuală de amortizare a investiției
15%
Reducere anuală a Amprentei de Carbon
70%

Vrei să începi un proiect de instalare de Panouri Solare?

Suntem echipa de care ai nevoie. Mai ușor, mai rapid, mai profesionist.

Articole de blog

Noutăți în domeniul panourilor solare